OVER HET TIJDSCHRIFT

Doel & Werkingssfeer

Het tijdschrift «Researcher. European Journal of Humane Wetenschappen». Het is een maandelijkse collegiaal getoetste open access publicatie. Het tijdschrift wordt geregistreerd en gepubliceerd in België. Het belangrijkste doel van het tijdschrift is een intellectueel platform te bieden voor de uitwisseling van ervaringen, ideeën, onderzoek best practices op de sociale en humanitaire kennis. Het doel van het tijdschrift: maken bekend onderzoeksresultaten die aan de huidige sociale en humanitaire problemen relevant zijn. Specificiteit van het tijdschrift is dat zijn interdisciplinariteit. Dit opent de mogelijkheid om een gemeenschappelijke basis vinden en de wetenschappers en specialisten van verschillende richtingen tot een vruchtbare dialoog en constructieve samenwerking te organiseren.

Geaccepteerd voor publicatie van het artikels in het Nederlands, Engels, Frans, Russisch.

Het tijdschrift publiceert wetenschappelijke artikelen met betrekking tot de volgende gebieden van het sociale en menselijke kennis: filosofie, staatswetenschappen,sociologie, psychologie, culturele studies, taalwetenschap, literaire kritiek, pedagogie, antropologie, geschiedenis, religieus studies, kunstgeschiedenis, architectuur en ontwerp, jurisprudentie, economie, beheer.

Open Access

Het tijdschrift is gepubliceerd in gedrukte en elektronische versies.

«Onderzoeker» ― dit is een open access tijdschrift. Al het onderzoek materialen gepubliceerd in het tijdschrift zijn vrij beschikbaar voor gratis voor gebruikers. Gebruikers mogen lezen, te downloaden, kopiëren, distribueren, printen, zoeken of een link naar de volledige tekst van de artikelen in dit magazine, zonder voorafgaande toestemming van de uitgever of de auteur. Allemaal magazine inhoud wordt gedistribueerd onder de licentie Creative Commons Attribution 4.0 International.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…